Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El CD La Concòrdia comença la segona volta amb un empat contra l’Eixample

El Club Deportivo La Concòrdia ha començat la segona volta del campionat de lliga igual que va iniciar la primera, amb un empat a tres gols contra l’Eixample. En el partit disputat aquesta tarda al Complex Esportiu Municipal El Turó, les llagostenques han fet mèrits per sumar els tres punts, però els ha faltat sort.

L’Eixample ha fet una forta pressió des del primer moment i, al minut 9, s’ha avançat al marcador. Paula Jiménez ha empatat al minut 16 després de rebre una assistència de Sonia. Un minut després, Sandra ha marcat el 2 a 1 en culminar una bona acció d’atac de les locals.

Als 28 segons de la segona part, Sonia ha fet el 3 a 1 en transformar una falta directa. La Concòrdia ha tingut ocasions per marcar altres gols i sentenciar el partit, però la portera visitant ho ha evitat. Les oportunitats més clares les han tingut en aquests moments Elida i Sandra.

Al minut 5, les visitants han aconseguit el 2 a 3 i, tot seguit, han empatat gràcies a un rebot molt afortunat. Al minut 9, Naiara ha xutat contra el pal. Dos minuts més tard, la mateixa Naiara no ha pogut superar la portera de l’Eixample en una ocasió molt clara.

Les visitants han perdonat el 3 a 4 al minut 13 i, poc després, Sandra s’ha trobat novament amb una aturada de la portera. En el darrer minut, Júlia ha evitat el gol visitant amb una bona mà i, a falta d’onze segons per al final, Sonia ha enviat un altre xut contra el pal.

El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista de l’AECS de l’Hospitalet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies