Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concòrdia – Eixample
El CD la Concòrdia començarà demà dissabte la segona volta del grup 2 de la Segona Divisió espanyola contra l’Eixample. Les llagostenques han arribat a l’equador de la fase regular al setè lloc amb 23 punts, que són cinc més que el seu rival. Al partit de la primera volta, la Concòrdia va empatar a la pista de l’Eixample 3 a 3. El partit es disputarà al CEM El Turó a partir de les 16.45 h.

FS Unión Llagostense A – Sansur
El FS Unión Llagostense jugarà diumenge la primera ronda de la Copa Federació, a partit únic, contra el Sansur al CEM El Turó a les 12.15 h. El rival llagostenc també milita a la Lliga Nacional i durant la primera volta es van veure les cares. El partit va acabar amb empat (3-3).

FS Unión Llagostense B – Penya Recreativa Sant Feliu
El FS Unión Llagostense B també s’estrenarà diumenge a la primera ronda de la Copa Federació. El filial masculí rebrà al CEM El Turó, a les 10.45 h, la Penya Recreativa Sant Feliu. Els dos equips militen a la Territorial i a la primera volta de la competició els llagostencs van perdre contra els de Sant Feliu per 4 a 6.

HANDBOL
HC Vallag – Molins de Rei B
L’HC Vallag és penúltim classificat del grup A, de la Segona Catalana, amb sis punts, empatats amb l’antepenúltim, el Vilamajor B. El pròxim partit del Vallag serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h contra el Molins de Rei B, quart per la cua amb set punts.

Joventut Handbol – Sabadell
El Joventut Handbol encadena tres derrotes seguides i és últim classificat del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts. El pròxim duel dels llagostencs serà l’últim de la primera volta contra el Sabadell, que és novè amb onze punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Santa Maria de Montcada B
El CE La Llagosta ocupa l’antepenúltim lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 12 punts. El pròxim partit serà l’últim de la primera volta i la Llagosta rebrà demà dissabte, a les 17 h, al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert el Santa Maria de Montcada B, que és novè amb 16 punts.

Bruch Los Amigos – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el penúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb set punts. El pròxim partit tancarà el calendari de la primera volta, tot i que encara queden per disputar les dues primeres jornades que s’han previst jugar al juny. El Viejas Glorias jugarà demà dissabte al camp del Bruch Los Amigos, que ocupa el vuitè lloc amb 20 punts.

PETANCA 
CP Parets – CP La Llagosta femení 
El sènior femení del Club Petanca la Llagosta, líder amb 36 punts, es pot proclamar campió diumenge a la pista del Club Petanca Parets, a partir de les 10 h. Les llagostenques necessiten puntuar o que el segon classificat, el CP Polinyà, no guanyi per assegurar-se matemàticament el primer lloc del grup 2 de la Tercera Catalana. Si finalment es guanyés el títol de lliga a la penúltima jornada del campionat, el sènior femení pujaria per segon any consecutiu de categoria. 

Nova Lloreda Sud – CP La Llagosta masculí 
El sènior masculí del Club Petanca la Llagosta, quart amb 27 punts del grup 1 de la Tercera Catalana, pot assegurar-se l’ascens de categoria diumenge a la pista de la Nova Lloreda Sud, a partir de les 9 h. L’equip llagostenc necessita guanyar a la penúltima jornada per assegurar-se el quart lloc, que a causa d’una reestructuració de la competició donaria l’ascens directe. En teoria el partit és assequible per als llagostencs, perquè la Nova Lloreda Sud és el cuer amb tan sols dues victòries i un empat. 

Publicitat

Publicitat