La Colla Gegantera visitarà diumenge Sant Antoni de Vilamajor

0
189

Els gegants de la Llagosta faran diumenge la primera sortida de l’any. La Colla Gegantera de la nostra localitat participarà a la 21a Trobada gegantera de Sant Antoni de Vilamajor, que s’organitza amb motiu de la Festa Major d’Hivern de la població del Baix Montseny.

La Trobada començarà a les 10 h, amb la plantada de gegants, a la plaça de la Vila. Els gegants de la nostra localitat sortiran a les 8.30 h des del Centre Cultural de la Llagosta. La cercavila començarà a les 11.30 h i acabarà una hora més tard a la mateixa plaça de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor, on es farà la ballada final.

La Colla Gegantera de la Llagosta convida a tothom qui vulgui acompanyar als gegants a participar a les trobades. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la Colla a través de les xarxes socials ( Facebook, Twitter o Instagram) o anar directament diumenge a l’hora de la sortida al Centre Cultural.

Publicitat