Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia acaba la primera volta amb una victòria

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Cervera per 4 a 1 en el darrer partit de la primera volta del campionat de lliga. Les llagostenques han decidit a la segona part, en la qual han estat molt superiors a les seves rivals.

Abans del partit, el club ha fet un homenatge a l’equip que la temporada passada es va proclamar campió de lliga al grup 2 de la Segona Divisió espanyola de futbol sala femení. El president, Antonio Rubio, ha lliurat la copa de campiones de forma simbòlica a la capitana del conjunt llagostenc, Iris Gutiérrez. Després, s’ha fet una foto d’equip.

El partit contra el Cervera ha començat amb dues molt bones intervencions sota pals de Júlia. Les locals han tingut també les seves opcions. Finalment, al minut 10, Sandra ha inaugurat el marcador en un ràpid contracop.

Al minut 15, Sandra ha xutat des de lluny, la portera ha refusat i Naiara, que estava sola, no ha pogut marcar. Un minut després, les visitants han tingut una bona ocasió, però Júlia, primer, i Naiara, després, han evitat el gol.

Al començament de la segona part, el Cervera ha empatat gràcies a un gol en pròpia porta. La Concòrdia ha fet uns molt bons segons vint minuts i ha estat superior al seu rival. Sandra ha marcat el 2 a 1. Després, Mercè ha fet el 3 a 1 i Paula Pérez ha sentenciat amb el quart gol.

El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc tornarà a jugar a casa. El CD la Concòrdia disputarà el primer partit de la segona volta contra l’Eixample.

Publicitat

Publicitat