Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Cervera
El CD la Concòrdia tancarà la primera volta de la temporada demà dissabte a casa contra el Cervera. L’equip de la nostra localitat ocupa el setè lloc, amb 20 punts, del grup 2 de la Segona Divisió, mentre que les de Cervera són novenes amb 18 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

Gelida – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense és el desè classificat de la Lliga Nacional amb onze punts. El pròxim partit serà diumenge a la pista del cuer, el Gelida, que suma set punts. Aquest serà l’últim duel dels llagostencs a la primera volta del campionat.

FS Unión Llagostense B – Padre Damián B
El FS Unión Llagostense B, que és setè amb 13 punts del grup A de la Primera Territorial, rebrà demà dissabte el líder, el Padre Damián. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
Sant Esteve de Palautordera – HC Vallag
L’HC Vallag ocupa l’onzè lloc del grup A de la Segona Catalana amb sis punts i està empatat amb el desè classificat, el Vilamajor B; i el dotzè, la Salle Bonanova Atlètic. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Sant Esteve de Palautordera, que és novè amb vuit punts.

Maresme-Llavaneres Atlètic – Joventut Handbol
El Joventut Handbol, que és últim del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts, visitarà demà dissabte la pista del penúltim classificat, l’Handbol Maresme-Llavaneres Atlètic, que suma tres punts.

FUTBOL
Badia del Vallès B – CE la Llagosta
El CE la Llagosta és l’antepenúltim del grup 12 de la Quarta Catalana amb nou punts. Aquest cap de setmana l’equip llagostenc visitarà el camp del Badia del Vallès B, que ocupa el setè lloc amb 24 punts i està lluitant per l’ascens de categoria.

CD Viejas Glorias – Mataronesa
El CD Viejas Glorias és penúltim de la Primera Divisió de veterans amb set punts. Els llagostencs encadenen quatre derrotes seguides i volen trencar aquesta dinàmica demà dissabt al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra la Mataronesa, que ocupa el tercer lloc amb 23 punts.

Publicitat

Publicitat