La Colla Gegantera ja té enllestit el calendari d’activitats de l’any

0
297

La Colla Gegantera de la Llagosta ha fet públic el calendari d’activitats per aquest any 2020. Entre les activitats programades destaquen la Trobada Gegantera de la Llagosta al mes de març i les accions solidàries contra el càncer i per la Marató de TV3. Els gegants de la nostra població visitaran aquest any vuit poblacions catalanes.

El calendari s’inicia aquest mes de gener, amb la 20a Trobada Gegantera de Sant Antoni de Vilamajor. Al febrer, els gegants aniran a Pallejà; a l’abril visitaran Lliça de Vall; al mes de juny faran dues sortides, a la Garriga i a Sant Pere de Torelló; al juliol aniran a la trobada de Canovelles; al setembre assistiran a la trobada del barri barceloní del Poblenou; i al novembre participaran a la Trobada del Vallès, que tindrà lloc a Montcada i Reixac.

Pel que fa a les activitats que es desenvoluparan a la nostra localitat, la primera tindrà lloc el 29 de març i serà l’11a Trobada Gegantera de la Llagosta. La Colla Gegantera també tindrà presència a la Diada de Sant Jordi. Les següents cites locals seran la Cercavila de Festa Major, el 10 de setembre, i la Diada de Catalunya. El darrer trimestre de l’any serà el torn de les accions solidàries, el 18 d’octubre contra el càncer i el 22 de novembre la Zumba Gegant per la Marató de TV3.

El president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, ha indicat que “aquest és un any de continuïtat respecte als anys anteriors, mantenint les activitats que ja fa temps que organitzem”. Martín ha recordat que “totes les trobades en les quals participem estan obertes a tota la població, qualsevol persona pot acompanyar als gegants de la Llagosta”.

Publicitat