Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La Cavalcada dels Reis va posar el punt final a la celebració del Nadal

La ciutadania de la Llagosta i totes aquelles persones que han visitat la nostra localitat han gaudit durant les darreres setmanes de diversos actes preparats per les entitats i l’Ajuntament per celebrar les festes nadalenques. La Cavalcada dels Reis, una de les activitats més multitudinàries i més esperades tant pels infants com pels adults, va posar el punt final a la programació.

L’alumnat de l’Escola Municipal de Música va oferir el 14 de desembre el Concert de Nadal a l’Església de Sant Josep. Aquell mateix dia, la Casa de Andalucía va organitzar el Festival de Nadal al Centre Cultural. El 15 de desembre, va ser el torn de la sisena edició de la Zambomba Flamenca en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu amb les actuacions de la Unió Musical La Flamenca i l’Hermandad Pastorcillo Divino al Centre Cultural; del 36è Pessebre Vivent, a càrrec d’infants i adults de la Llagosta amb l’organització del Grup Pessebre Vivent al Parc Popular, i de la Botifarrada de la Murga.

El dia 19, es va celebrar la 19a Ràdio Marató Solidària, organitzada per Ràdio la Llagosta i Rems a la plaça d’Antoni Baqué, per recollir joguines per als infants de famílies necessitades de la nostra localitat. L’Asociación Rociera Andaluza va fer el 20è Festival de nadales i la recollida d’aliments el dia 21 a la seva seu.

La Casa de Andalucía va muntar els dies 21 i 22 a la plaça d’Antoni Baqué una parada de degustació i venda de productes tradicionals andalusos.
Parc de Nadal

A més, el Centre Cultural va acollir els dies 23, 24 i 27 el Parc de Nadal. Els infants van poder gaudir durant tres dies de diverses activitats, com ara un taller de construcció de joguines amb materials reutilitzats i dos espectacles musicals familiars.

La Nit de Nadal, la Llagosta Brava va organitzar una festa al Centre Cultural, mentre que l’Asociación Rociera Andaluza també va muntar una celebració a la seva seu.

Les Llagostes de l’Avern i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Gilpe van fer possible que els infants fessin cagar el tió el dia 26 a la plaça d’Antoni Baqué, mentre que el Nou Casal va muntar el dia 27 un taller de joguines i una xocolatada a la seva seu, al carrer de la Florida.

El dia 28, el Club Bàsquet la Llagosta 2017 va celebrar un torneig de Nadal de les categories cadet i júnior al Complex Esportiu Municipal El Turó i la colla dels Saltats va organitzar al Centre Cultural l’espectacle de Nadal La fábrica de juguetes.

La Nit de Cap d’Any hi va haver festes per celebrar l’arribada del 2020 al Centre Cultural i a la seu de l’Asociación Rocie­ra Andaluza.

El 4 de gener, l’Asociación Rociera va muntar una recollida de cartes per als Reis Mags a la seva seu, mentre que la colla dels Volats va organitzar l’activitat La màgia de les elfes a la plaça d’Antoni Baqué.

Finalment, el dia 5, els Reis Mags, fidels a la seva cita anua­l, van venir a la Llagosta, amb el Patge Xumet de la Murga. Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer diversos carrers del nostre municipi acompanyats per les carrosses de diverses entitats. El dia de Reis, els infants van tenir atraccions gratuïtes.

La Biblioteca Municipal de la Llagosta també es va afegir a la celebració nadalenca amb una hora del conte especial de Nadal i amb el sorteig de dues paneres culturals.

A més, el Parc Popular va acollir durant diversos dies el Passatge de Nadal, a càrrec de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat