Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Aquest dissabte, hi haurà la màgia de les elfes i els patges recolliran les cartes als Reis Mags

Els nens i les nenes de la Llagosta podran entregar demà la seva carta als Reis Mags d’Orient a la seu de l’Asociación Rociera, al carrer de Girona. A més, la plaça d’Antoni Baqué serà l’escenari de la màgia de les elfes amb els Volats.

A partir de les 18 hores de demà dissabte, les elfes i els follets dels Volats estaran a la plaça d’Antoni Baqué per repartir la pols de la son, per a que els nois i les noies dormin bé la Nit de Reis. Els Volats també oferiran una xocolatada i melindros, animació i altres sorpreses.

A la mateixa hora, a l’Asociación Rociera de la Llagosta estaran els Patges Reials, que recolliran les cartes als Reis Mags d’Orient. L’entitat es troba al carrer de Girona, número 6. La recollida de cartes es farà fins a les 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies