Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Ple aprovarà avui de forma definitiva les ordenances fiscals del 2020

L’Ajuntament de la Llagosta resoldrà avui les al·legacions presentades i aprovarà definitivament les modificacions de les ordenances fiscals per a l’any 2020. Aquest és un dels punts destacats del ple extraordinari que celebrarà el Consistori a partir de les 19.30 hores.

Els grups municipals d’Esquerra Republicana i de La Llagosta En Comú han presentat al·legacions a l’aprovació inicial, el 24 d’octubre, de les modificacions de les ordenances.

Durant el ple, també està previst aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al Pacte d’alcaldes i alcaldesses pel clima i l’energia. La Comissió Europea va posar en marxa el 15 d’octubre de 2015 el Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia, una de les iniciatives més ambicioses com a mecanisme de participació de la ciutadania en la lluita contra l’escalfament de la Terra. Aquest Pacte consisteix en el compromís de les ciutats i pobles que s’hi adhereixin d’aconseguir els objectius comunitaris de reducció de les emissions de CO2 mitjançant actuacions d’eficiència energètica, implantació d’energies renovables, així com millorar la preparació dels ens locals per respondre als efectes del canvi climàtic.

Durant el ple, també està previst tractar diversos punts econòmics. Un d’ells serà l’aprovació d’un Pla econòmic financer, elaborat per la Diputació de Barcelona, que haurà d’aplicar l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat