Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

Demà es farà la 19a Ràdio Marató Solidària de la Ràdio i Rems

Ràdio la Llagosta organitza demà la 19a Ràdio Marató Solidària. L’acte tindrà lloc de 10 a 13 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Com sempre, l’objectiu d’aquesta iniciativa és recollir joguines per ajudar als Reis Mags a portar regals a tots els infants de la nostra localitat.

La Ràdio Marató Solidària porta per lema Tot per un somriure! L’associació de voluntariat Rems col·labora en aquesta acció solidària. L’entitat és la que s’encarrega de recollir les joguines i donar-les després als Reis.

L’objectiu de la marató radiofònica és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta no es quedi sense joguines. Segons les dades dels Serveis Socials municipals, aquest any, uns 90 infants es beneficiaran d’aquesta campanya. Per aquest motiu, amb aquesta programació especial, Ràdio la Llagosta surt al carrer per animar a la ciutadania i a les entitats a fer donacions de joguines noves, no sexistes ni bèl·liques.

Publicitat

Publicitat

Més notícies