Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

L’Església de Sant Josep s’omple al Concert de Nadal de l’Escola de Música

Força públic va assistir al Concert de Nadal que va oferir dissabte l’Escola Municipal de Música de la Llagosta a l’església de Sant Josep. L’alumnat del centre va interpretar diferents nadales.

Al concert van actuar agrupacions de l’Escola de Música com les corals, els grups de corda o els conjunts de música moderna. El recital va començar amb El Dimoni Pelut, cantat pel cor d’infants, Oxalaires, i van sonar nadales modernes i tradicionals i temes com Alegria, del Cirque du Soleil, que va interpretar la cinquantena d’alumnes del centre. El concert va acabar amb els professors i professores de l’Escola tocant una nadala.

Per al proper divendres, l’Escola Municipal de Música ha preparat una festa per acomiadar l’any. L’acte està obert a tota la població i començarà a les 18 hores. Durant la tarda hi haurà concerts, es veuran vídeos amb algunes activitats de l’any 2019 i un pica pica per a tothom.

Publicitat

Publicitat