Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

Pla de treball comú de les administracions per recuperar el riu Besòs

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consorci Besòs-Tordera i onze municipis de la llera del Besòs, entre els quals la Llagosta, es van reunir divendres per avaluar els efectes produïts al riu Besòs per l’incendi de dimecres en una fàbrica de Montornès. Les administracions s’han compromès a tirar endavant un pla de xoc immediat per recuperar la biodiversitat del riu Besòs i fer seguiment de les responsabilitats legals que se’n puguin derivar.

La trobada va comptar amb la participació dels municipis de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac, Badalona, la Llagosta, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Per part del Departament de Territori i Sostenibilitat, van participar en la reunió la directora de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao.

Totes les administracions s’han compromès a tirar endavant de forma immediata un pla de xoc per recuperar la biodiversitat del riu Besòs, a l’espera dels resultats de les anàlisis i estudis tècnics que està elaborant l’Agència Catalana de l’Aigua. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies