Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Concòrdia empata amb el Castelló (2-2) en un partit molt igualat

El Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda a casa (2-2) contra el Castelló en un partit molt disputat. Els dos equips han fet mèrits per sumar els tres punts, però al final s’han hagut de conformar amb un empat.

Les visitants han començat molt fort. Als 27 segons, Júlia, amb el peu, ha evitat el 0 a 1 i, abans que es complís el primer minut de joc, el Castelló ha enviat un xut al travesser. Al minut 2, Júlia ha hagut d’intervenir de nou amb encert.

La Concòrdia ha marcat l’1 a 0 al minut 5. Paula Pérez ha batut amb el cap la portera visitant després de rebre una assistència de Sonia. Un minut després, la mateixa Sonia ha xutat contra el pal.

Els dos equips han disposat d’ocasions. Al minut 9, les visitants han xutat de nou contra el pal. Sonia ha fet el 2 a 0 al minut 12 en aprofitar un rebuig de la portera després d’un xut de Paula Jiménez. A la següent jugada, el Castelló ha retallat les diferències.

Les visitants han buscat l’empat, però s’han trobat amb les bones intervencions de Júlia i amb el travesser.

La segona part ha començat amb dos xuts llunyans de Sonia, però ha estat el Castelló el que ha marcat. Ho ha fet al minut 8. Poc després, Júlia ha evitat el 2 a 3 en ple domini visitant.

La Concòrdia ha tingut diverses oportunitats per desfer l’empat. Al minut 10, Leyre no ha pogut superar la portera visitant, que ha intervingut poc després en un xut de Paula Jiménez. Al minut 11, les visitants s’han trobat novament amb el pal. Leyre, Sandra i Sonia han pogut marcar, però ho ha evitat la portera del Castelló.

En els darrers minuts, les visitants han arriscat i han jugat de cinc, però ha estat la Concòrdia la que ha estat a punt de marcar en els darrers instants en accions de Paula Pérez, Paula Jiménez i Naiara. La portera del Castelló ho ha tornat a impedir.

El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista de l’Eurogan Red Star’s.

Publicitat

Publicitat