Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Castelló
La Concòrdia afronta els dos últims partits de l’any en dues setmanes i dissabte s’acomiadarà del CEM El Turó. L’equip llagostenc ocupa el novè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 16 punts i dissabte rebrà la visita del Castelló, que és sisè amb 19 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A – FS Prat
El FSU Llagostense té el repte en els dos últims partits de l’any de sortir de l’últim lloc de la Lliga Nacional. Els llagostencs sumen set punts, empatats amb l’antepenúltim, Athletic Aguilar de Segarra, i el penúltim, el Gelida. L’equip de la nostra localitat rebrà diumenge, al CEM El Turó a les 12 h, el FS Prat, que és sisè amb 14 punts.

FS Unión Llagostense B – Sant Feliu de Llobregat
El FS Unión Llagostense B, que és setè del grup A de la Primera Territorial amb deu punts, rebrà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h, el Sant Feliu de Llobregat, tercer amb 13 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Ràpid Cornellà
L’HC Vallag jugarà l’últim partit de l’any com a local contra el Ràpid Cornellà. Els llagostencs ocupen el penúltim lloc, del grup A de la Segona Catalana, amb quatre punts, empatats amb l’antepenúltim, Vilamajor B, i l’últim, la Salle Bonanova Atlètic. Pel que fa al Ràpid Cornellà és vuitè amb nou punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Joventut Handbol – Maristes Rubí
El Joventut Handbol és penúltim classificat, del grup A de la Tercera Catalana, amb dos punts. El pròxim partit serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h, contra el Maristes Rubí, que és cinquè amb 12 punts.

FUTBOL
Roureda – CE la Llagosta
El CE la Llagosta disputarà el penúltim partit de l’any diumenge al camp del Roureda, que és tercer, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 24 punts. La Llagosta ocupa el quart lloc per la cua amb sis punts.

Malgrat – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el penúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb set punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp del Malgrat que és desè amb 15 punts.

Publicitat

Publicitat