Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana s’inaugura l’espectacle Noël: le voyage magique

Aquest cap de setmana es posa en marxa l’espectacle familiar nadalenc Noël: le voyage magique, un recorregut pel món fantàstic del Pare Noel. La instal·lació, que està ubicada la Parc Popular, s’inaugurarà demà i estarà oberta de 17 a 20 h.

L’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta organitza per segon any consecutiu aquesta proposta nadalenca, que compta amb la col·laboració del col·lectiu d’actors i actrius vallesans d’Horroryzem, el muntatge audiovisual d’Álvaro Monterrubio i la sonorització de José Molina.

Els treballs de muntatge han durat un mes i mig i han renovat l’activitat i ampliat el recorregut respecte l’any passat. Segons el president de l’associació i dissenyador d’escenaris, José A. Guerra,
Noël: le voyage magique “és una experiència que volem cuidar molt. És fàcil transmetre la màgia del Nadal als infants. El nostre objectiu és que les persones adultes sentin la mateixa màgia”.

L’espectacle estarà obert des demà fins el dia 4 de gener, en dies i hores diferents. Els horaris i els preus es poden consultar al Facebook de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta. Durant aquests dies es poden aconseguir vals de descompte a diversos establiments comercials de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat