Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El Pessebre Vivent es representa diumenge al Parc Popular

Diumenge se celebrarà la 36a edició del Pessebre Vivent de la Llagosta. La representació començarà a les 18.30 h i es farà, com és habitual, al Parc Popular. Unes 80 persones participen en aquest esdeveniment, entre actors i persones encarregades del muntatge.

Al centre del Parc Popular s’instal·laran les típiques escenes del pessebre: pastors, llenyataires, soldats, els Reis Mags, el pessebre,… Durant una hora, s’escenificarà la vida diària a l’entorn del poble palestí de Betlem. La representació inclou l’arribada de la Mare de Déu i Sant Josep a Betlem, el naixement del Nen Jesús i l’adoració dels Reis Mags.

Aquest any, el Pessebre Vivent compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, que interpretarà unes nadales en finalitzar la representació. Durant l’acte, els infants podran portar la seva carta per als Reis Mags d’Orient. A més, el Grup Pessebre Vivent sortejarà un ordinador portàtil. La recaptació de la rifa servirà per sufragar les despeses de l’esdeveniment.

Els assajos del Pessebre Vivent van començar el 24 d’octubre. Durant tots els caps de setmana han estat preparant tant la representació com l’escenificació del Pessebre Vivent. 66 persones, molts infants, han estat assajant les escenes. La presidenta del Grup Pessebre Vivent, Tere Rubio, s’ha mostrat contenta ja que “esperava que aquest any vingués menys gent als assajos, però finalment es van presentar moltes persones, sobretot nens i nenes”.

Botifarrada de la Murga

La Murga tornarà un any més a preparar una botifarrada popular coincidint amb el Pessebre Vivent. L’entitat rostirà 100 quilos de botifarra que repartirà entre el públic. La Murga aprofitarà l’acte per recaptar fons per a la investigació contra l’ELA. Les persones assistents podran fer els seus donatius a la guardiola solidària o bé adquirint alguns dels barrets solidaris de la Murga.

Publicitat

Publicitat

Més notícies