Dijous, 25 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

La Zambomba Flamenca Solidària arriba a la seva 6a edició

El Centre Cultural acollirà diumenge la 6a edició de la Zambomba Flamenca Solidària, organitzada per la Unión Musical la Flamenca i la Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat. A l’igual que l’any passat, aquest any es faran dues actuacions a la Llagosta, a les 12 h i a les 18 h. Les entrades per les dues sessions ja estan exhaurides.

La Zambomba Flamenca és un acte solidari que recapta diners per a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’edició passada es van aconseguir prop de 20.000 euros entre les cinc actuacions que es van fer a diverses ciutats catalanes.

L’espectacle d’aquest any es va estrenar diumenge passat amb una nova posada en escena al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat, que va omplir totes les localitats. Dissabte, l’espectacle recaurà a Sant Boi de Llobregat, diumenge es faran les dues actuacions a la Llagosta i el dissabte 21 arribarà a Salou. Enguany, més de 60 artistes participen en aquest esdeveniment.

Les entrades per a la 6a Zambomba Flamenca Solidària estan pràcticament exhauries, tan sols queden localitats per a la sessió que es farà a Salou. Les reserves es poden fer a la Unión Musical la Flamenca, al carrer de Pablo Picasso, i a través del correu electrònic pastorcillodivino@hotmail.com. El donatiu és de set euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies