Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Animalets posa a la venda el seu calendari solidari

L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de la Llagosta, Animalets, ha posat a la venda el seu calendari solidari de 2020. El donatiu és de cinc euros i la recaptació es destinarà a sufragar les despeses del refugi de gats de l’entitat, bàsicament les despeses veterinàries dels animals acollits.

El calendari solidari d’Animalets es pot adquirir al refugi situat a prop de la riera Seca, a l’establiment comercial Glitters, al número 9 de l’avinguda del Primer de Maig, i a les parades solidàries que l’entitat instal·la al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, el proper dissabte 14 de desembre, d’11 a 14 h, i al Mercadet Especial de Nadal de la rambla Fiveller de Mollet del Vallès, diumenge.

Aquest és el segon calendari solidari que publica Animalets. Les persones voluntàries de l’entitat s’han encarregat de la seva elaboració. El calendari mostra imatges del refugi de gats.

Publicitat

Publicitat