Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Sergio Gómez fitxa pel Toulouse i torna a la lliga francesa després de tres mesos a Suècia

Sergio Gómez ha tornat a la lliga francesa després de fitxar a meitats del mes de novembre pel Toulouse, de la Primera Divisió de futbol sala a França. El llagostenc la temporada passada ja militava a la lliga francesa amb el Toulon però a l’estiu va canviar d’equip per incorporar-se a l’IFK Uddevalla Futsal, de Suècia.

Segons ha informat Sergio Gómez a les seves xarxes socials, el llagostenc torna a França per problemes amb el seu contracte amb l’equip suec. “Després de molts problemes amb el contracte per banda de l’IKF Uddevalla Futsal, que m’han fet obligar a prendre la decisió de marxar”, deia. Gómez al seu perfil d’Instagram, que afegia: “la meva pròxima casa serà Toulouse”.

El Toulouse ocupa el penúltim lloc, de la Primera Divisió francesa, amb sis punts. Gómez, vigent campió de la lliga francesa amb el Toulon, aportarà experiència a l’equip de Tolosa.

Publicitat

Publicitat