Dimarts, 29 novembre 2022
10.3 C
La Llagosta

Robatori a l’oficina del Club Esportiu la Llagosta

El Club Esportiu la Llagosta va patir un robatori el cap de setmana a la seva oficina, ubicada al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. La nit del divendres al dissabte, uns desconeguts van trencar les portes d’accés al despatx de l’entitat llagostenca i es van emportar diners procedents de la venda de la loteria de Nadal. Segons han informat des del Club Esportiu la Llagosta, els lladres també van robar cinc talonaris de loteria de Nadal i van causar destrosses al mobiliari de l’oficina.

La Policia Local va rebre una trucada dissabte al matí de la persona que gestiona el bar del camp de futbol avisant que s’havia produït un robatori. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Publicitat

Publicitat