Divendres, 26 abril 2024
12 C

El CD la Concòrdia cau per la mínima contra el líder

El Club Deportivo la Concòrdia va perdre ahir per 1 a 0 a la pista del líder, el Joventut d’Elx. Les de la nostra localitat van dominar el partit i van tenir moltes ocasions de gol.

La portera del Joventut d’Elx va estar molt encertada i va evitar que les de Javier Ruiz aconseguixin un resultat positiu. L’únic gol del partit va arribar al minut 17.

A la segona part, la Concòrdia va gaudir de diverses oportunitats, però la pilota no va entrar. En la part final del partit, les llagostenques van arriscar i, jugant de cinc, van estar a punt d’empatar, però la portera local ho va evitar.

El conjunt de la nostra localitat ocupa la novena posició amb 16 punts i, dissabte, jugarà a casa contra el Castelló, que és sisè amb 19 punts.