La Concòrdia no aconsegueix passar de ronda a la Copa de la Reina

0
81

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquest migdia contra el Bilbo, de Primera Nacional, per 1 a 4. Les de la Llagosta no han pogut així passar dels setzens de final de la Copa de la Reina. L’eliminatòria es disputava a partit únic a la pista del conjunt de categoria inferior.

La Concòrdia s’ha encarrega d’obrir el marcador quan encara no havien passat dos minuts de joc. Una bona jugada de Sonia va acabar amb l’1 a 0. Abans, la portera local, Júlia, va fer una gran aturada. La felicitat de les llagostenques va durar poc, ja que al següent minut el Bilbo va aconseguir empatar el partit.

Les locals van continuar atacant i quan no es portaven quatre minuts jugant, Élida feia dos xuts seguits que la portera del Bilbo aconseguia aturar. La intensitat del joc la va continuar posant la Concòrdia, Sandra feia també dos xuts a porta seguits que tampoc es van materialitzar. Abans del minut 8, Paula va tenir una altra ocasió. A partir d’aquest moment, les coses van canviar i el Bilbo va entrar al partit, primer no aprofitant una clara ocasió de gol i, al minut 9, una molt bona intervenció de Júlia salvava dues ocasions seguides de gol de les rivals. No van passar ni 20 segons, que el Bilbo aconseguia avançar-se al marcador fent l’1 a 2. Fins a la mitja part, tots dos equips van tenir ocasions de gol, destacant un xut al pal de Sandra.

A la segona part, el Bilbo va començar dominant el partit. Júlia va evitar dos gols només reprendre’s el joc. Al minut dos, Naira i Sonia també van tenir bones intervencions davant la porteria contrincant, sense sort. Al minut set del segon període, la Concòrdia perd la pilota a prop de la porteria i Júlia no va poder fer res per evitar l’1 a 3. Al minut onze, arribava l’1 a 4 definitiu. L’equip tècnic llagostenc va decidir jugar amb portera jugadora, creant alguna ocasió de gol. Élida, que va fer de portera, va fer dues bones aturades.

Per a l’entrenador local, Javier Ruiz, considera que “ha estat un resultat just, l’equip ha lluitat fins al final” Ruiz creu que “hem tingut mala sort davant un equip de Primera Divisió”. Diumenge, la Concòrdia es desplaçarà a la pista de l’Elx en partit de lliga.

Publicitat