El Mercat Municipal celebra els 40 anys sortejant 2.200 euros en vals de compra

0
218

El Mercat Municipal de la Llagosta celebra aquestes dates el seu 40è aniversari amb un sorteig de diversos vals de compra. Els paradistes del Mercat, repartiran un total de 2.200 euros entre les persones clientes que participin al sorteig.

Per prendre part al sorteig cal comprar al Mercat Municipal durant aquest mes de desembre. Al tiquet de compra cal posar a la part del darrera el nom i el telèfon de la persona participant i introduir-ho a l’urna.

El divendres 3 de gener, ales 12 hores, es farà el sorteig al mateix Mercat. Concretament es rifaran 5 vals de compra de 100 euros, 10 de 50 i 40 de 30 euros. Els vals es podran fer servir a qualsevol establiment del Mercat Municipal, tant a les parades interiors com a les botigues que donen al carrer.

Horaris especials

Alguns dies del mes de desembre, el Mercat Municipal tindrà horaris especials. Els divendres, 6 i 27 de desembre, obrirà fins a les 14 hores. Els dillusn 23 i 30 de desembre, el Mercat estarà obert fins a les 20 h.

Publicitat