Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

La Biblioteca torna a sortejar dues paneres culturals

La Biblioteca de la Llagosta sortejarà, un any més, dues paneres culturals, una infantil i una altra per a adults. Cada panera conté un lot de llibres de diversos estils.

Per participar al sorteig, només cal fer ús del servei de préstec de la Biblioteca. Cada vegada que la persona usuària agafi un exempalr en prèstec, rebrà una butlleta de participació que haurà d’omplir amb les seves dades i lliurar-la a la caixa que hi ha al costat de les paneres, instal·lades a la zona d’adults de la Biblioteca.

La data límit per participar-hi és el 23 de desembre. El sorteig es realitzarà el dia 7 de gener a les 19.30 hores. El lliurament de les dues paneres culturals es farà al dia següent, a les 19 h, a la mateixa Biblioteca.

Publicitat

Publicitat