Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Comença un nou Cicle de passejades per a la gent gran

Una cinquantena de persones de la Llagosta participen avui en una sortida a la localitat d’Artés. Es tracta de la primera excursió de la nova temporada del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació amb la col·laboració dels ajuntaments.

La principal novetat és que a partir d’ara totes les sortides seran de marxa nòrdica. L’Ajuntament ha comprat 42 parells de bastons de marxa nòrdica per a aquelles persones que participin a les passejades i que no disposin d’aquests elements.

La primera sortida de la nova temporada se celebra avui per Artés. El 21 de gener es visitarà el Prat de Llobregat; el 12 de febrer, la Llagosta; i l’11 de març, la Roca del Vallès. La cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran tindrà lloc a mitjans de maig.

Publicitat

Publicitat