Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense cau injustament contra l’Albelda

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda per 1 a 2 contra l’Albelda. El conjunt llagostenc ha portat el pes del partit, però ha fallat moltes ocasions de gol i els visitants no han perdonat.

L’Albelda s’ha avançat al minut 13. Al minut 16, Gerard ha evitat amb una bona acció defensiva una clara ocasió dels visitants. Poc després Edgar ha xutat, però s’ha trobat amb el porter de l’Albelda. Al minut 19, Alberto ha evitat el 0 a 2 i, a falta de quatre segons per al descans, Gerard ha xutat fora amb el taló.

La segona part ha estat de total domini local. Al minut 5, Edgar ha empatat amb un xut creuat. Després, Alberto s’ha lluït per aturar un gran xut dels visitants. Al minut 9, Marc ha xutat contra el pal. Gerard ha disposat de dues ocasions, però el porter visitant ha intervingut amb encert.

En ple domini local, l’Albelda ha sentenciat en una contra al minut 18. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, els llagostencs jugaran contra el Prat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies