Dissabte, 20 abril 2024
15.6 C

La Concòrdia guanya el cuer, l’Hispànic, per 2 a 1

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 2 a 1 l’Hispànic, que és el cuer. Les de Javier Ruiz sumen la segona victòria seguida en la seva millor ratxa de la temporada.

Les locals han tingut un començament de partit fluix i l’Hispànic ho ha aprofitat per inaugurar el marcador al minut 2 després d’una errada defensiva.

La Concòrdia ha empatat al minut 6 amb un gol de Leyre, que ha culminat una bona combinació en la qual han participat Sonia i Paula Jiménez. Pocs segons després, les llagostenques han marcat el 2 a 1. El gol l’ha fet Elida, que ha rebut una passada de Mercè.

Les de la nostra localitat han disposat de més ocasions, però no les han aprofitades. Al minut 12, Sonia ha enviat un xut al travesser. Després, Naiara ha tingut dues oportunitats, però li ha mancat encert. Al minut 18, l’Hispànic també ha xutat contra el travesser.

Al minut 19, una jugadora visitant ha tret un xut de Naiara quan entrava a la porteria i, tot seguit, els àrbitres no han vist un penal a favor de la Concòrdia per una mà molt clara dins de l’àrea.

La segona part ha estat molt més ensopida. El marcador no s’ha mogut i les locals han sumat tres nous punts. El proper compromís de lliga de les llagostenques serà a la pista del Joventut d’Elx. Abans, divendres, la Concòrdia jugarà a casa contra el Bilbo una eliminatòria de la Copa de la Reina.