Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Hispànic València
La Concòrdia ocupa el desè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 13 punts, empatat amb el vuitè, l’AECS L’Hospitalet, i el novè, el CN Caldes. El pròxim rival de les llagostenques serà l’Hispànic València, últim sense punts. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense A – Albelda
El FSU Llagostense ocupa l’onzè lloc, de la Lliga Nacional, amb set punts. Els llagostencs estan empatats amb el desè, l’Athletic Aguilar de Segarra, l’antepenúltim, l’Albelda, i el penúltim, el Montsant Sala 5. El pròxim partit del FS Unión Llagostense serà l’Albelda. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Can Vidalet – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que és sisè del grup A de la Primera Territorial amb deu punts, visitarà dissabte el Can Vidalet, últim sense punts.

HANDBOL
GEIEG – HC Vallag
L’HC Vallag és cuer, del grup A de la Segona Catalana, amb tres punts després de perdre la jornada passada a casa contra el Cerdanyola, per 25 a 39. Els llagostencs visitaran dissabte la pista del GEIEG, que és setè amb vuit punts.

Cooperativa Sant Boi B – Joventut Handbol
El Joventut Handbol és penúltim classificat, del grup A de la Tercera Catalana, amb un punt després de perdre a casa contra el Tarragona, 22 a 27. El pròxim duel dels de la Llagosta serà diumenge contra la Cooperativa Sant Boi B, que és tercer amb 14 punts.

FUTBOL
CE la Llagosta – Can Mas Ripollet
El CE la Llagosta ocupa el tretzè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb nou punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra el Can Mas Ripollet. El duel tornarà a ser a casa i se celebrarà diumenge a les 17 h.

CD Viejas Glorias – Ponent
El CD Viejas Glorias és penúltim, del grup 1 de la Primera Divisió de veterans, amb set punts. El pròxim rival del Viejas Glorias serà el Ponent, de Granollers, que és sisè amb 16 punts. El partit es disputarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.Publicitat

Publicitat