Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Arbre de la Vida posa punt final a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Durant aquests dies es pot veure a la planta baixa de Can Pelegrí L’Arbre de la Vida. Aquesta instal·lació recull tot de propostes per reduir els residus i millorar el medi ambient. L’Arbre de la Vida forma part del projecte europeu El Bosc de la Vida.

L’Arbre de la Vida és fruit del treball realitzat per escolars i entitats de la nostra localitat. Durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, les dues agents cíviques municipals van realitzar tot un seguit de tallers a les escoles Joan Maragall, Les Planes i Safa, a l’Escola Bressol Municipal Cucutras, al Centre d’Informació i Recursos per a Dones i amb el grup Dones d’avui. Als tallers es van realitzar tot un seguit de tires fetes amb paper reutilitzat amb missatges en positiu per a la preservació del planeta.

Amb els missatges s’ha elaborat les branques de l’Arbre de la Vida. Les branques, fetes amb fils vermells, s’inspiren en una antiga creença japonesa segons la qual hi ha un fil vermell invisible que connecta les persones que estan predestinades a conèixer-se. La iniciativa va sorgir l’any passat a la població asturiana de Gijón. L’Escola Bressol té instal·lat el seu propi arbre.

Alguns dels missatges que es poden llegir són: “Aprofitem al màxim la llum solar”, “Em proposo no utilitzar plàstic”, “Portar carmanyola i no paper d’alumini”, “Pels trajectes curts vaig a peu o en patinet. No agafis el cotxe, així tot estarà net!”.

Publicitat

Publicitat