Dijous, 28 març 2024
16.7 C
La Llagosta

Avui dijous se celebra el ple ordinari de novembre

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, està previst ratificar el decret d’Alcaldia pel qual a partir d’ara serà la Diputació de Barcelona la que s’encarregarà de la gestió informàtica del padró d’habitants de la Llagosta. Això suposarà un estalvi per a les arques municipals, ja que aquest servei l’oferirà la Diputació de forma gratuïta.

Fins ara, era el mateix Ajuntament el que gestionava el padró amb una despesa anual d’uns 2.500 euros pel manteniment del programa contractat amb una empresa privada. A més, el Consistori havia de comprar ara un nou programa, ja que la versió actual havia quedat desfasada.

Amb l’encàrrec a la Diputació, l’Ajuntament no haurà de comprar el programa. La Diputació disposa d’unes eines més modernes per gestionar el padró.

Durant la sessió, també es ratificarà el decret d’Alcaldia d’adhesió de l’Ajuntament al manifest institucional del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

També s’aprovarà el conveni per a la prestació d’assistència en matèria de compatibilitat i eficiència energètica del Consell Comarcal del Vallès Oriental a l’Ajuntament de la Llagosta.

El Ple també debatrà tres mocions, una, presentada pels grups municipals del Partit dels Socialistes i de La Llagosta En Comú, en representació de la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès, de rebuig de la Llei de contractes de serveis a les persones, l’anomenada Llei Aragonès; i dues del grup municipal d’ERC, una de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació, i una altra en suport a les persones detingudes en “l’operació Judas” el 23 de setembre i contra la repressió al moviment independentista.

La sessió serà retransmesa íntegrament per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies