Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana, Vi d’Honor i intercanvi cultural de la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía de la Llagosta celebra aquest cap de setmana el Vi d’Honor al soci. L’activitat es farà diumenge al migdia. A més, l’entitat organitza dissabte un nou intercanvi cultural.

El Vi d’Honor de la Casa de Andalucía començarà a les 13 hores al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons. Amb aquest acte, l’entitat vol homenatjar, com cada any, a tots els membres de l’associació.

El mateix Centre Cultural serà l’escenari de l’intercanvi cultural que la Casa de Andalucía organitza dissabte a la tarda. En aquesta ocasió, visitaran la Llagosta el Centro Andaluz Nueva Carteya, de Terrassa i la Peña Atlético Minas de Cornella. Com és habitual, també actuaran el quadres de l’entitat, Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell. L’acte començarà a les 19 hores.

Publicitat

Publicitat