Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, bronze amb Catalunya al Campionat d’Espanya Màster per Federacions d’halterofília

Sonia Bocanegra ha quedat al tercer lloc amb la selecció catalana femenina en el Campionat d’Espanya Màster per Federacions d’halterofília. La copa estatal va tenir lloc el cap de setmana a la localitat valenciana de Gandia.

La llagostenca va assolir la seva millor marca personal en aixecament de pes. Bocanegra va aixecar en arrencada 41 kg i en dos intents, 52 kg. En total, va sumar 93 kg. Catalunya va ser la tercera millor selecció veterana, quedant per darrere de la campiona, la Comunitat Valenciana i en segon lloc, Madrid. “Vaig intentar aixecar 55 kg en dos intents, però em van marcar un nul. Els nervis em van fer una mala passada. Tot i això estic molt contenta perquè és la meva millor marca personal”, admet Bocanegra, que ara es fixa un nou repte en aixecament de pes: “vull intentar aixecar més de 100 kg, veurem el pròxim any”.

Sonia Bocanegra compagina la seva activitat a l’halterofília, en un club de Sabadell, amb l’atletisme. De fet, la llagostenca ja ha tancat la temporada d’halterofília i se centra en els seus entrenaments en atletisme amb l’objectiu de començar la temporada el gener de 2020.

Publicitat

Publicitat

Més notícies