ERC aprova mantenir la mateixa executiva local quatre anys més

0
133
Foto: ERC

Esquerra Republicana de Catalunya a la Llagosta va renovar divendres al Centre Cultural tots els membres de la seva executiva local pels pròxims quatre anys. En l’assemblea celebrada per l’agrupació local, només es va presentar una llista consensuada i aquesta era la mateixa que s’havia aprovat a finals del 2018 per la militància del partit independentista.

L’executiva local d’ERC a la Llagosta es manté amb Marc Pedrós, president; Xavier Cols, portaveu municipal i secretari de política municipal; Joan Josep Torà, secretari d’organització; César Herrero, secretari de finances; Anna Sánchez, secretària de la dona; Carlos Llorà, secretari de comunicació; i Hèctor Arenas, secretari de nova ciutadania. “Tothom ha preferit continuar i no fer cap canvi”, explica el portaveu de l’agrupació local, Xavi Cols, que durant l’assemblea la militància es va mostrar satisfeta amb el resultat de les eleccions municipals de 2019, passant ERC d’un a dos regidors a l’Ajuntament.

De cara els pròxims quatre anys, l’agrupació local d’ERC a la Llagosta es posa com a objectiu augmentar el nombre de militants i simpatitzants. “Hem d’aconseguir més presència al carrer i seguir treballant per a la ciutadania del municipi”, comenta Cols. A més, l’executiva local d’ERC té la intenció d’obrir una seu del partit independentista al municipi a principis de 2020.

Publicitat