Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

El Gran Recapte se salda amb més de 2.000 quilos d’aliments recollits

El Gran Recapte d’Aliments es va saldar a la Llagosta amb 2.050 quilos d’aliments donats pels veïns i veïnes de la nostra localitat durant els dos dies que ha durat la campanya. La quantitat és una mica inferior a la recollida a l’edició anterior.

Divendres i dissabte, membres de l’Associació de Voluntariat Rems i de l’església Odres Nuevos van estar recollint aliments als supermecats Caprabo, Dia i Sorli-discau. Divendres, la pluja va fer disminuir les donacions al matí, però a la tarda i dissabte, el ritme va se superior. Els 2.050 quilos aconseguits seran distribuïts per Rems entre les famílies amb necessitat de la nostra població. L’any passat, entre Rems i l’entitat el Far van recollir uns 2.700 quilos. La presidenta de Rems, Maribel Calzado, creu que “haver avançat una setmana el Gran Recapte pot haver influït en la reducció de les donacions, ja que estem a final de mes i molta gent encara no ha cobrat”.

Per famílies ateses, el Banc d’Aliments destina a la la Llagosta uns 7.500 quilos d’aliments. Avui, està previst que un camió porti com a mínim 5.000 quilos de productes procedents de l’excedent de la recollida en altres poblacions com ara Sant Fost de Campsentelles o Martorelles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies