Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya (5-3) l’Intersala Promesas

El Club Deportivo la Concòrdia ha derrotat aquesta tarda per 5 a 3 l’Intersala Promesas, que arribava a la nostra localitat com a tercer classificat però empatat amb el líder. El partit ha estat molt igualat i ha suposat la primera victòria a la banqueta de Javier Ruiz, que va retornar al club llagostenc la jornada passada.

Les visitants han inaugurat el marcador al minut 2. Cinc minuts més tard, Sandra ha empatat. Al minut 9, Mercè ha fet el 2 a 1, però les visitants han empatat tot seguit. Abans del descans, Naiara ha posat el 3 a 2 al marcador.

A la segona part, ha continuat la igualtat. Al minut 7, les visitants han enviat un xut de falta al pal de la porteria defensada per Júlia. Paula Jiménez ha tret sota pals l’empat de les visitants.

Al minut 14, Sonia ha xutat un doble-penal que ha refusat la portera. La jugadora llagostenca ha agafat novament la pilota i l’han fet penal. La pena màxima la transformada en el 4 a 2 la mateixa Sonia.

L’Intersala ha jugat amb portera-jugadora i, a falta de dos minuts i 50 segons per al final, ha fet el 4 a 3. Les visitants han pressionat molt, però Elida ha recuperat una pilota i ha posat el 5 a 3 definitiu al marcador, quan només faltaven 21 segons per al final.

La Concòrdia tornarà a jugar a casa el proper cap de setmana, quan rebrà la visita de l’Hispanic.

Publicitat

Publicitat