Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Intersala Promesas
La Concòrdia és tretzena, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 10 punts i dissabte rebrà la visita de l’Intersala Promesas, que és el tercer classificat amb 22 punts, empatat amb el líder, la Penya Esplugues. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

Athletic Aguilar de Segarra – FS Unión Llagostense A
El FSU Llagostense és desè, de la Lliga Nacional, amb set punts. Dissabte visitarà la pista de l’Athletic Aguilar de Segarra, que és antepenúltim amb quatre punts.

FS Unión Llagostense B – Arrahona-Can Jonqueres
El FS Unión Llagostense B, que és cinquè del grup A de la Primera Territorial amb deu punts, rebrà dissabte al CEM El Turño, a les 19 h, l’Arrahona-Can Jonqueres, novè amb set punts.

HANDBOL
HC Vallag – Cerdanyola
L’HC Vallag és el penúltim classificat, del grup A de la Segona Catalana, amb tres punts. Els llagostencs estan empatats amb el quart classificat per la cua, el Terrassa B, i l’antepenúltim, el Molins de Rei B. El pròxim partit del Vallag serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h, contra l’Handbol Cerdanyola, tercer classificat amb onze punts.

Joventut Handbol – Tarragona
El Joventut Handbol és penúltim classificat, del grup A de la Tercera Catalana, amb un punt, empatat amb l’antepenúltim, el Vendrell, i l’últim, el Maresme Llavaneres Atlètic. El pròxim partit serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h, contra el Tarragona, que és onzè amb tres punts.

FUTBOL
CE la Llagosta – Rubí C
El CE la Llagosta ocupa el penúltim lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb sis punts, i està a un de l’antepenúltim, ara la Romànica B. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a casa, a les 17 h, contra el Rubí C, que és 12è amb nou punts.

Corró d’Amunt – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el penúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb set punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Corró d’Amunt, que és 12è amb onze punts.

JUDO 
L’AE Karate-Judo la Llagosta competirà dissabte a la Copa Catalunya infantil i cadet de judo al Pavelló Llars Mundet, de Barcelona, amb una delegació d’una dotzena de lluitadors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies