Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La captació de sang que es va fer ahir a l’Escola Gilpe acaba amb 89 donacions

La captació de sang realitzada ahir a la Llagosta es va saldar amb 89 donacions. Onze persones no van poder donar sang per diversos motius i tretze ho van fer per primera vegada. El Banc de Sang va instal·lar la unitat mòbil al centre escolar entre les 16 i les 20 h.

Tant el Banc de Sang, com l’Escola Gilpe, com les persones voluntàries de la Llagosta de l’Associació de Donants de Sang s’han mostrat molt satisfetes amb el desenvolupament de la campanya de captació d’ahir. Des del Banc de Sang destaquen que en aquesta ocasió s’han fet tantes donacions en una tarda com en altres visites de tot un dia a la Llagosta. A més, dues persones es van regitrar ahir com a donants de medul·la òssia.

L’alumnat de sisè de l’Escola Gilpe es va encarregar de promocinar la captació i del refrigeri per a les persones donants. Aquest ha estat el quart any que el centre acull i col·labora en una campanya de donació de sang.

L’increment del nombre de donants en aquesta captació ha estat progressiu durant aquests quatre anys. A la primera, al curs 2016-2017, van donar sang 35 persones. La següent, el nombre de donacions va pujar fins a les 62. L’any passat es va arribar a les 78 donacions i aquest a les 89.

Publicitat

Publicitat