Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Avui, commemoració del Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes

La Llagosta commemora aquesta tarda el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes. L’acte central de la programació, que s’està desenvolupant al llarg d’aquest mes de novembre, es farà a partir de les 17.30 h a la plaça d’Antoni Baqué. En cas de pluja l’acte es farà a la Sala de Plens.

La regidora d’Igualtat, Melania Beltrán, s’encarregarà d’obrir l’acte amb un parlament institucional. Tot seguit, es farà la lectura participativa del manifest institucional de la jornada, que anirà a càrrec de membres de l’Escola Municipal de Música, La Carpa Espai Cultural i del Grup d’Apoderament per a Dones del Centre d’Informació i Recursos per a Dones. L’acte acabarà amb actuacions musicals i artístiques que faran l’Escola de Música i la Carpa.

La programació del 25N continuarà el dimecres 27 de novembre amb Contes per la Igualtat a L’hora del conte de la Biblioteca. L’activitat tindrà lloc a les 18.30 h. El dijous 28 de novembre, a les 17.30 h, a Can Pelegrí, el grup de criança Som Tribu organitza una xerrada sota el títol Parlem de violència obstètrica.

Publicitat

Publicitat