Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Avui es fa una nova captació de sang a l’Escola Gilpe

Aquesta tarda tindrà lloc la captació sanguínia impulsada per l’alumnat de sisè de l’Escola Gilpe. Les donacions es podran fer de 16 a 20 h a la mateixa escola.

Els infants del centre d’ensenyament concertat ja fa temps que estan treballant en aquesta campanya de captació de sang. Els nois i noies de sisè han participat en un concurs per elaborar el cartell que anuncia la jornada. A més, també estan fent promoció pels comerços de la nostra localitat i s’encarregaran avui de donar el petit refrigeri que s’entrega a les persones donants.

Aquesta serà la quarta captació de sang en la que col·labora molt activament l’Escola Gilpe, situada al número 6 de l’avinguda del Primer de Maig. Les persones voluntàries del Banc de Sang de la nostra localitat també prenen part en aquesta campanya.

Publicitat

Publicitat