Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

L’Oficina de Català posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la Llengua

L’Oficina de Català de la Llagosta ha iniciat una nova edició del Voluntariat per la Llengua. El programa posa en contacte a gent que vol aprendre a parlar català amb persones que ja el parlen per practicar la llengua durant una hora a la setmana.

La primera fase del Voluntariat per la Llengua comença amb la formació de les parelles lingüístiques. Per això, calen persones que parlin el català i vulguin oferir-se com a voluntàries una hora a la setmana duran deu setmanes. L’altra part de la parella és la persona que vol practicar el català, que ha de tenir un mínim de català oral. D’aquesta manera s’ajuda a perdre la la vergonya a parlar en aquesta llengua.

Tant les persones que vulguin oferir-se com a voluntàries com aquelles que vulguin ser aprenents, poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Català de la Llagosta, situada a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal del passeig del Pintor Sert.

Publicitat

Publicitat