Derrota ajustada de l’HC Vallag contra el colíder, el Banyoles B (19-18)

0
86

L’HC Vallag va perdre dissabte a la pista del colíder, el Banyoles B, per 19 a 18. Els llagostencs van plantar cara al primer classificat, empatat amb l’Aula, i tan sols van perdre per un gol de diferència en un duel on les defenses van estar millor. El Vallag va estar a punt de donar la sorpresa però no va poder trencar la imbatibilitat del Banyoles B.

El conjunt de la nostra localitat és penúltim classificat, del grup A de la Segona Catalana, amb tres punts. Els llagostencs estan empatats amb el quart classificat per la cua, Terrassa B, i l’antepenúltim, el Molins de Rei B. El pròxim partit del Vallag serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h, contra el Cerdanyola, tercer classificat amb onze punts.

Publicitat