Bona acollida de la sessió de teatre organitzada per Alborada

0
116

Els responsables de l’Agrupación Cultural Galega Alborada s’han mostrat molt satisfets amb l’actuació que va fer el grup Luz de Luna Teatro dissabte passat al Centre Cultural. El grup de l’Hospitalet de Llobregat va posar en escena l’obra Los vecinos de aquel pueblo.

El Centre Cultural va registrar més de mitja entrada per veure aquesta representació. Alborada, que organitzava l’acte, va voler portar en aquesta ocasió una obra en castellà. L’entitat va alternant les representacions en gallec i en castellà, depenent de l’oferta de grups que té. Alborada ha comptat amb la col·laboració de Fegalcat, la Federación de Entidades Culturais Galegas de Catalunya.

L’obra del grup Luz de Luna Teatro que es va veure dissabte, Los vecinos de aquel pueblo, està escrita i dirigida per Antonio Mayo, amb música d’Alfredo González. El mateix González va interpretar tres temes originals seus en gallec a mode d’introducció de l’obra.

Publicitat