Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

Sis podis de l’AE Karate-Judo a la Copa Moianès

L’AE Karate-Judo la Llagosta va sumar dissabte sis podis a la 4a edició de la Copa Moianès de judo en categoria aleví. Aquesta és la primera competició de la temporada 2019-2020 que participa el club llagostenc.

En la categoria de menys de 55 kg, el club llagostenc va completar el podi amb el primer lloc de Marc Bienvenido, el segon, de Jaume Ortega, i els tercers d’Alejandro Pérez i Manel Rodríguez. També van penjar-se una medalla de bronze Aina Sotodosos, en menys de 50 kg, i Aleix Cortès, en menys de 34 kg.

L’AE Karate-Judo la Llagosta competirà dissabte a la Copa Catalunya infantil i cadet de judo al Pavelló Llars Mundet, de Barcelona, amb una delegació d’una dotzena de lluitadors.

Publicitat

Publicitat