Més de 350 persones van participar en la Zumba Gegant

0
110

Més de 350 persones van participar finalment en la Zumba Gegant 2019 que va organitzar ahir la Colla Gegantera de la Llagosta. L’activitat, que va tenir lloc a la plaça de la Sardana, va començar a les deu del matí i es va perllongar fins a les dues del migdia. Una vintena de monitors i monitores es van encarregar de dirigir els diferents balls.

L’organització donarà a conèixer properament els diners que es destinaran a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Durant la jornada, hi va haver una exhibició de bollywood a càrrec de l’Associació d’Arts Humanes de Santa Perpètua i un taller infantil i de pinta-cares amb l’Esplai Dijoc. Un gran nombre de persones van gaudir també com a espectadors d’aquesta nova edició de la Zumba Gegant.

Publicitat