Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Més de 350 persones van participar en la Zumba Gegant

Més de 350 persones van participar finalment en la Zumba Gegant 2019 que va organitzar ahir la Colla Gegantera de la Llagosta. L’activitat, que va tenir lloc a la plaça de la Sardana, va començar a les deu del matí i es va perllongar fins a les dues del migdia. Una vintena de monitors i monitores es van encarregar de dirigir els diferents balls.

L’organització donarà a conèixer properament els diners que es destinaran a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Durant la jornada, hi va haver una exhibició de bollywood a càrrec de l’Associació d’Arts Humanes de Santa Perpètua i un taller infantil i de pinta-cares amb l’Esplai Dijoc. Un gran nombre de persones van gaudir també com a espectadors d’aquesta nova edició de la Zumba Gegant.

Publicitat

Publicitat