Dimarts, 16 abril 2024
17.3 C

El FS Unión Llagostense empata (3-3) amb el Sansur

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat (3-3) aquesta tarda a casa contra el Sansur. Els llagostencs han estat superiors, però han perdonat massa de cara a porteria i els visitants ho han aprofitat per emportar-se un punt.

Edgar, que ha marcat els tres gols locals, ha enviat una pilota al travesser al minut 3. Vuit minuts després, ha inaugurat el marcador aprofitant una errada del porter visitant.

El 2 a 0 ha arribat al minut 14 en un ràpid contraatac. Patxi ha estat a punt de fer el tercer, però ha xutat fora. Després, el porter del Sansur ha aturat una acció de Gerard.

Els visitants han retallat les diferències tot just abans del descans.

A la segona part, el FS Unión Llagostense ha dominat i ha tingut moltes ocasions. Edgar ha marcat el 3 a 1. En el tram final, del possible 4 a 1 s’ha passat a un doble-penal que ha transformat el Sansur.

Els visitants han arriscat amb porter-jugador i, finalment han empatat.

La propera jornada, els llagostencs es desplaçaran a la pista del Club Athletic Aguilar de Segarra.