Dimecres, 30 novembre 2022
10.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelldefels – CD la Concòrdia
La Concòrdia estrenarà nou entrenador, Javier Ruiz, dissabte a la pista del Castelldefels. El club llagostenc va destituir dilluns Dani Mosteiro i dijous va comunicar el retorn de Ruiz, que havia dirigit a l’equip llagostenc la temporada 2017-2018. La Concòrdia ocupa el desè lloc amb 10 punts, mentre que les del Baix Llobregat són quartes amb 17 punts.

FS Unión Llagostense A – Sansur
El FSU Llagostense ocupa l’onzè lloc de la Lliga Nacional amb 6 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra el Sansur, que és cinquè amb 11 punts i que ve de perdre contra el Ripoll per 2 a 4. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 18 h.

Racing Llavaneres – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que és setè amb 7 punts del grup A de la Primera Territorial, visitarà la pista del Racing Llavaneres, que és quart amb 9 punts.

HANDBOL
Banyoles B – HC Vallag
L’HC Vallag és antepenúltim, del grup A de la Segona Catalana, amb 3 punts, empatat amb el desè classificat, el Terrassa B, i l’onzè, el Molins de Rei B. El pròxim partit del Vallag serà a la pista del líder, el Banyoles B, que suma 12 punts amb un ple de victòries.

Sant Quirze B – Joventut Handbol
El Joventut Handbol ocupa l’últim lloc, del grup A de la Tercera Catalana, amb 1 punt i està empatat amb el Tarragona, el Maresme Llavaneres Atlètic i el Vendrell. El pròxim partit del Joventut Handbol serà a la pista del Sant Quirze B, que és quart amb 8 punts.

FUTBOL
La Romànica B – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa l’antepenúltim lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 6 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp del penúltim classificat, la Romànica B, que té 5 punts.

CD Viejas Glorias – Vilamajor
El Viejas Glorias és penúltim, del grup 1 de la Primera Divisió de veterans, amb 4 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h, contra el Vilamajor, que és antepenúltim amb 8 punts.

 

Publicitat

Publicitat