La Llagosta acollirà el proper any el Campionat de Catalunya de 5 Km ruta

0
101

La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 5 d’abril del proper any, esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 Km ruta. D’aquesta manera, aquest esdeveniment esportiu de la nostra localitat es posiciona de forma important en el calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.

Ja fa un temps que l’Ajuntament de la Llagosta està treballant per acollir aquesta prova. L’objectiu principal és donar un salt qualitatiu més i atraure més atletes a la Cursa de la nostra localitat. Això suposarà un major esforç organitzatiu i econòmic per part del Consistori.

Recordem que des de fa uns anys, la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta té dues opcions de competició, la dels 10.000 metres i la dels 5.000. Per poder acollir el Campionat de 5 Km, es treballarà ara per modificar el recorregut i que quedi homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Així, es tornaran a podr fer els 5 Km o els 10 Km, donant dues voltes al circuit.

La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta arribarà l’any vinent a la seva 33a edició. Enguany, la cursa dels 10 Km la van guanyar Miquel Corbera i Sonia Gallego i, la dels 5 Km, Eloi Cabezas i Ainhoa Roldán.

Publicitat