Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Avui comença una nova Fira Medieval a l’avinguda de l’Onze de Setembre

Aquesta tarda, començarà la Fira Medieval de la Llagosta, que es perllongarà durant tot el cap de setmana. Les parades s’instal·laran al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Com en anys anteriors, el passeig acollirà una cinquantena de parades amb productes tradicionals, d’alimentació i artesanals. La Fira Medieval es podrà visitar avui, de 17 a 22 hores i dissabte i diumenge durant tot el dia, d’11 a 21 hores.

A banda de les parades, durant tot el cap de setmana estarà instal·lat un campament medieval, ambientat amb elements de l’època. Petits i grans podran gaudir de tallers, d’escuts i espases i jocs gegants. Paral·lelament hi haurà animació i espectacles per animar el cap de setmana.

Publicitat

Publicitat