Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Javier Ruiz torna a ser l’entrenador de la Concòrdia

Javier Ruiz torna a ser l’entrenador del CD la Concòrdia. El club llagostenc ha fet oficial aquesta tarda la incorporació del nou tècnic del sènior femení en un comunicat.

La directiva de la Concòrdia va destituir dilluns Dani Mosteiro i quatre dies després ja té nou entrenador amb Javier Ruiz, que segons informa el club llagostenc, “té una gran experiència i bagatge esportiu”. Aquesta serà la segona etapa de Ruiz a la banqueta llagostenca perquè ja va dirigir a l’equip la temporada 2017-2018 a la Segona Divisió espanyola assolint el subcampionat i la classificació per a la final de la Copa Catalana. De fet, Javier Ruiz va decidir donar per acabada la seva vinculació amb el club llagostenc a la pretemporada del curs 2018-2019 per discrepàncies amb la direcció esportiva.

El cos tècnic de Javier Ruiz comptarà amb el coordinador del club, Iván Beas, que serà el segon entrenador, i Sergi Barceló, que ja hi era amb Mosteiro fent d’entrenador de porteres i delegat. Ruiz debutarà dissabte com a nou entrenador de la Concòrdia a la pista del Castelldefels, a les 16 h. La Concòrdia ocupa el desè lloc amb deu punts, mentre que les del Baix Llobregat són quartes amb 17 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies