L’Ajuntament tala divuit pollancres de la plaça d’Europa

0
90

L’Ajuntament de la Llagosta ha començat avui a talar els divuit pollancres que hi ha a la plaça d’Europa. Aquesta operació es realitza després que el 3 de novembre un arbre d’aquesta espècie caigués al terra a la plaça d’Europa a sobre d’una de les zones de jocs infantils a causa del vent.

El Consistori vol evitar que es repeteixi un succés d’aquestes característiques després que una inspecció de tècnics municipals comprovés el mal estat dels arbres. Els arbres d’altres espècies que hi ha a la plaça d’Europa no es tocaran. La tala dels arbres la realitza l’empresa TALIO i es perllongarà durant els propers dies.

L’Ajuntament plantarà més endavant altres espècies més adients per a un entorn urbà per substituir els 18 arbres que ara seran talats.

Publicitat